Expertiză contabilă

Servicii de expertiză contabilă

Expertiză contabilă

Expertiză contabilă

   Expertizele contabile sunt mijloace de probă utilizabile în rezolvarea unor cauze care necesită cunosținte de strictă specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil.
   Expertizele contabile dispuse din oficiu sau acceptate la cererea părților în fazele de instrumentare și de judecată ale unor cauze civile și/sau comerciale, atașate sau nu unui proces penal, se numesc expertize contabile judiciare. Toate celelalte expertize contabile sunt extrajudiciare.
:

  • expertize contabile judiciare, reglementate de: Codul de procedură civilă; Codul de procedură penală; alte legi speciale;
  • expertize contabile extrajudiciare sunt cele efectuate în afara procedurilor reglementate privind rezolvarea unor cauze supuse verdictului justiției. Sunt efectuate în afara unui proces justițiar. Nu au calitatea de mijloc de probă în justiție, ci, cel mult, de argumente pentru solicitarea de către părți a administrării probei cu expertiză contabilă judiciară sau pentru rezolvarea unor litigii pe cale amiabilă.


ECONOMISIȚI BANI ȘI TIMP! CU EXPERTCONTROL AVEȚI EVIDENȚĂ CONTABILĂ CORECTĂ ȘI NON-STOP, FĂRĂ ANGAJAT ȘI GRIJI ÎN PLUS.

LA PREȚ MAI MIC DECÂT UN SALARIU.